Obnovljeno
2 kom Imbus vratila Aluminija Visoke Čvrstoće dugo nosio Imbus Osovine Šipke za Токарного Opreme Vratilo Pribor(4104-0012-0624)

2 kom Imbus vratila Aluminija Visoke Čvrstoće dugo nosio Imbus Osovine Šipke za Токарного Opreme Vratilo Pribor(4104-0012-0624)

Provjera dostupnosti: U skladištu.
HRK 279.60

Izrađen je od visokokvalitetnih materijala od aluminijske legure visoke tvrdoće, otpornost na habanje i trajnosti, možete korištenje metalnih reznih oštrica za rezanje aluminijskih шестиугольного vratila Φ12mm na svoju individualnu dužinu u skladu s vašim potrebama. aluminijski imbus vratilo 12 mm ima vanjski promjer 12 mm i izgled шестигранника s udaljenošću između zrakoplovi 11 mm. To je savršen spoj okruglog vratila promjera 12 mm i шестигранника s udaljenošću između zrakoplovi 11 mm. ima prednosti okruglog vratila i шестиугольного vratila.Možete ga koristiti s drugim dijelovima robota i pribor sa odgovarajućim шестиугольными rupama, koje mogu učinkovito spriječiti rotaciju i zmajevima detalja na шестиугольном vratilu, tako da je snaga detaljima će se više uniformi, a trenje i učinkovitost prijenosa ili pokretačka snaga će se povećati.Također se može koristiti kroz ležajevi s unutarnjim promjerom od 12 mm i druge detalje robota s odgovarajućim vijka rupama, što povećava ležaj i трансмиссионную sposobnost dijelova robota.Dva kraja aluminijske шестиугольного vratila i dodati navojne rupe M4, tako da on može biti bolje pričvršćen je s ostalim dijelovima i ima mnoge iste funkcije i prednosti, što je i šestokutno osovina od nehrđajućeg čelika koji se može osigurati fleksibilnije mogućnosti dizajna.Postavke : Vrsta proizvoda : Imbus vratilo Materijal : aluminijska legura Primjena : Pogodno za pribor pogonskog vratila inteligentnih robota, токарного opreme i inženjering opreme Upućivanje popis : 2 x imbus vratila Napomena : 1. Odgovara veličini dizajna pri korištenju 2. Uz sebe rezanja projektnog veličine raditi pod stručnim nadzorom kako bi se osigurala sigurnost.

Osnovne karakteristike

Item Type:
Hexagonal Shaft
Material:
Aluminum Alloy
Uses:
Suitable for Drive Shaft Accessories of Intelligent Robots, Lathe Equipment and Engineering Equipment
Package List:
2 x Hex Shaft :
Note:
1. Match the design size when using :
2. When cutting the design size by yourself, operate under professional guidance to ensure safety :

Najbolje ponude

Materijal : ugljični opružni čelična žica od nehrđajućeg čelika 304.Veličina : 0,9 mm u promjeru, 500 mm u dužinu (30 komada).Opružni čelična žica je otporan na rđu i koroziju

7 / 8" Čelična osovina / stick / bar шпоночный 1 / 4" (na oba kraja) 63" Dugi POSEBAN.Opis 7 / 8" Čelik vratila 63" Dugi шпоночный 1 / 4" ( jedan kraj 1" long drugi

Scroll